Tech

Fegyverként lengette, majd földhöz vágta a saját kisfiát

Biztonsági kamera buktatta le a férfit, aki egy vita során először a saját fiát lengetve támadt a barátnőjére, majd egész egyszerűen földhöz vágta a gyereket – írja a CBS News. Az esetet a szomszédok térfigyelő egység rögzítette a kaliforniai Riverside-ban, aminek nyomán végül a rendőrség is felfigyelt a történtekre.

A 27 éves Techhoak Danny Lim az udvaron keveredik szóváltásba a barátnőjével, és a videón jól látszik, ahogy először felkapja a mindössze 18 hónapos fiát, lényegében fegyverként használja a nővel szemben, majd egyszerűen ledobja a gyereket – egy másik szögből rögzített felvételen ráadásul az is látható, ahogy a férfi egy másik alkalommal

szándékosan hagyja, hogy a fiú a földre zuhanjon a karjából

A szomszédban lakó Michael és Christy Ogden először a Facebookra töltötték fel a videót, amit egy helyi rendőr is látott, aki végül letartóztatta a bántalmazást elkövető Limet – a férfi gyermekbántalmazás és súlyos testi sértés vádjával kerül bíróság elé. A letartóztatást követően szerencsére kiderült, hogy a fiú megúszta zúzódásokkal az esetet, jelenleg az anyja gondjaira bízták, a bántalmazó apa pedig szabadlábon védekezhet, miután kifizette az 50 000 dollárban megállapított óvadékot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik