Tech

Pár nap és miénk lehet gyerekkorunk álma

A tavaly előtt kiadott NES Classic igazi retro konzol volt, hiszen a gép kisebb mérete ellenére is megőrizte a klasszikus formáját, a 80-as évek ikonikus játékai futottak rajta (előretelepítve), viszont csatlakoztatható volt a modern tévékhez, így bárki könnyedén elmerülhetett a régi kedvenceiben. A Nintendo viszont elég alacsony példányszámban dobta piacra, a gyártást az év elején le is állították.

A Nintendo viszont bejelentette pár hete a jó hírt: ismét kiadják a konzolt, valamikor a nyár folyamán. Most pedig már dátumot is tudni, a NES Classic Edition a héten, június 29-én tér vissza a polcokra.

Ez remek lehetőség arra, hogy aki lecsúszott az előző időszakról, az pótolhassa lemaradását, és most különösen megéri, hiszen a neten található modelleket akár háromszoros áron kínálják a 60 dolláros konzolt.

A NES Classic Edition második körben is ugyanazokat az előretelepített játékokat kínálja, amik első alkalommal is a gépre kerültek, többek közt olyan legendás címeket, mint a The Legend of Zelda, a Donkey Kong. A kütyü várhatóan egészen az év végéig elérhető lesz, a jelenleg is kapható Super NES Classic Editionnel egyetemben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik