Tech

21 év után tér vissza a régi legenda

A Capcom az idei E3 során rántotta le a leplet a 90-es évek egyik legjobb horrorjátékának, a Resident Evil 2-nek a visszatéréséről. Az eredetileg PlayStation-re megjelent túlélőhorror az alapoktól építették újra a fejlesztők, így a legendás játék a mai igényekhez passzoló grafikával, váll mögé helyezett kamerával, ebből fakadóan jobb irányítással és mindenféle látványbeli tuningokkal és egyéb újdonságokkal várja majd a rajongókat, méghozzá 2019. január 25-én, a RE2 megjelenésének 21. évfordulóján.

A még javában készülő videojátékhoz most egy új előzetes is érkezett, amiben kapunk némi ízelítőt a fentebb említett változásokból, továbbá a kedvcsináló betekintést nyújt a még mindig hátborzongató játékmenetbe, aminek fontos része a videóban is jelentős szerepet kapó feszültséggel teli felfedezés.

Ha valaki már nem emlékezne, vagy annak idején kimaradt volna az életéből a Resident Evil 2 (ami az első PlayStation után megjelent PC-re, Nintendo 64-re, DreamCastre és GameCube-ra is), annak eláruljuk, hogy a színtiszta játékmenetet mutató videóban annak lehetünk tanúi, ahogy a kezdő Leon Kennedy rendőrtiszt az első napján felfedezi a Raccoon City Rendőrkapitányság épületét.

Mindez persze még csak az említett várost, majd az egész világot megfertőző borzalmak kezdete, és mi már alig várjuk, hogy fél év múlva ismét elmerülhessünk gyerekkorunk egyik legnagyobb kedvencének vérfagyasztó pillanataiban, ami PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra lesz elérhető.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik