Tech

Ingyen van a Shadowrun Returns, butaság lenne kihagyni

Az elmúlt hetekben/hónapokban nem dúskáltunk az ingyen beszerezhető videojátékokban, de a Humble Bundle végre megkegyelmezett rajtunk, és egy remek ajánlattal várják a felhasználókat, méghozzá szombat este hat óráig: egyetlen fillér kifizetése nélkül hozzá lehet jutni a Shadowrun Returns című cyberpunk szerepjáték Deluxe változatához, csak néhányat kell kattintani.

Ahhoz, hogy egy peták elköltése nélkül miénk lehessen a játék, kell egy szintén ingyenes Humble Bundle regisztráció, illetve egy Steam-fiók, ugyanis a szolgáltatás az igénylési folyamat végén egy olyan kóddal ajándékozza meg a felhasználót, amit csak a Steam webáruházában lehet beváltani.

A Shadowrun Returns egy jól sikerült RPG, ami a jövőben játszódik, olyan fantasy lényekkel fűszerezve, mint az orkok, trollok, elfek és törpék. A játék az első Fallout epizódokat idéző izometrikus nézetet kapott, és jó szerepjátékhoz illően magunk készíthetünk karaktert, mielőtt belevágnánk a ránk váró kalandba.

A sztori ugyan lineáris, nincs hatalmas nagy szabadságunk kóvályogni, de a döntéseink hatással vannak a cselekményére. A harcrendszer körökre osztott és taktikus, tehát itt nem az számít, hogy mennyire gyorsan tudunk tüzelni, sokkal fontosabb, hogy milyen jól tudjuk felmérni a helyzetünket, és mennyire okosan használjuk ki a hősünk, illetve társai képességeit és a környezetünket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik