Tech

Hosszú évek után folytatódik a régi legenda

A Bethesda az év talán legjobban várt videojátékos eseményén, az E3-on jelentette be az Elder Scrolls-sorozat legújabb részét, a The Elder Scrolls VI-ot. Ennél többet nem tudni a címről, de a rajongókat már az feltüzelte, hogy a rengeteg portot megért, 2011.11.11-én kiadott Skyrim után végre készül egy teljes értékű TES-epizód, amiről egyelőre egy nagyon rövidke ízelítő trailert kaptunk.

A videón mindössze hegyeket és természeti képeket látunk, na meg persze a lényeget: a címet. Nagy valószínűséggel még csak sokára indulhatunk újabb nagyszabású kalandra Tamrielben, de a Bethesda mindenki örömére megerősítette azt, hogy folynak a fejlesztési munkák.

Addig is megkapjuk a The Elder Scrolls: Blades nevű programot, ami ezúttal egy belső nézetes mobiljáték lesz. Főleg a dungeonök lesznek középpontban, a játékmenet terén pedig egy igazi RPG-t ígérnek, amiben fontos lesz a karakterek fejlesztése. Emellett lehetőségünk lesz városokat is építeni. A játék ősszel jelenik meg iOS-re és Androidra, később pedig PC-re.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik