Tech

Kiderülhetett, mikor jön el ismét a világvége

A Bethesda alaposan feltüzelte a játékosokat azzal, hogy május 29-én egy olyan képet tett közzé a Twitteren, ami egyértelműen a nagysikerű Fallout játéksorozathoz kapcsolódik. Múlt héten jött is a hivatalos bejelentés: Fallout 76 lesz az új posztapokaliptikus epizód hivatalos címe, aminek teaser trailerét már meg is nézhetjük.

Sok mindent még nem tudni róla, csak annyit, hogy a korábban már emlegetett Vault 76 áll a középpontjában és egy online túlélőjáték lesz, ami leginkább a DayZ-re, vagy a Rustra hasonlít. Igaz, legfrissebb pletykák szerint nagyon erős lesz benne a szerepjátékos jelleg, ízig-vérig RPG-t várhatunk. A történet a Great War után kezdődik, és sok olyan karakterrel futhat össze az ember, akik még a Vault előtti időkről beszélnek majd.

Pontos megjelenési dátumot sem tudni még, de a múlt héten bemutatott teaser trailer után élesedett az előrendelésről szóló oldal Amazonon, ahol egy ideig véletlenül az is látható volt, hogy július 31. lehet a megjelenési dátum, ami később december 31.-re lett módosítva. A rajongók szerint utóbbinak nagyobb az esélye, mert a Bethesdára nem jellemző, hogy nyáron adna ki Fallout-játékot.

A kiadó még nem erősített meg semmilyen információt, de mivel az Amazon a világ egyik legnagyobb online kereskedőlánca, valamiről már tudhatnak. Biztosat csak az E3 játékexpó idején hallhatunk majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik