Tech

Ez minden Dragon Ball-rajongó álma

A Razer bejelentette, hogy egy Dragon Ball témájú arcade stick termékcsaládot készít, ami Xbox One és PlayStation 4 konzolokhoz egyaránt elérhető lesz. A kiegészítőket az idén megjelent Dragon Ball FighterZ című játék ihlette, amiben a kedvelt anime sorozat karaktereivel vonulhatunk a csatatérre, hogy aztán jókat pofozkodjunk a többi szereplővel. A csetepaték során olyan szereplőkkel ütközhetünk meg, mint Son Goku, Vegeta, Son Gohan, Krillin, Beerus, Cell, Trunks, Piccolo (avagy Ifjú Sátán), Majin Buu, Frieza és még sokan mások.

A Razer Atrox (Xbox One) és Razer Panthera (PlayStation 4) stickeket profi e-sport versenyzőkkel teszteltette a cég, és mivel testreszabhatóak, a modderek és a versenyszintű játékosok igényeit is kielégíthetik. A kiegészítőn 10 gomb és egy 8 irányú joytick található, de igény szerint átalakítható a játékos által preferált stílushoz megfelelően.

Forrás: Razer

A belső tárolórekeszek különálló, dedikált helyet biztosítanak a csomagban megtalálható, lecsatlakoztatható, csavaros rögzítésű kábelnek, és a csavarhúzónak, valamint két extra gomb tárolását is lehetővé teszik. A PlayStation 4-hez készült Razer Panthera emellett rendelkezik egy Tournament Gaming Mode (Bajnokság Játékmód) funkcióval is, valamint kompatibilis a jelentősebb verekedős játékkal. A kiegészítő ajánlott fogyasztói ára 239,99 euró, azaz körülbelül nettó 76 ezer forint a Razer weboldalán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik