Tech

Ütős előzeteseket kapott az új Dragon Ball

Már csak négyet kell aludni, és megjelenik az idei év egyik legjobban várt videojátéka, a Dragon Ball FighterZ, amiben a kedvelt anime sorozat karaktereivel vonulhatunk a csatatérre, hogy aztán jókat pofozkodjunk a többi szereplővel. A január 26-án érkező játék most két előzetest is kapott, amiből az első a launch trailer, nagyszerűen összefoglalva, hogy mire is számíthatunk a program megvétele után.

A második videó valamivel érdekesebb, hiszen ebben megcsodálhatjuk Android 21-et, aki egy teljesen új, eddig sosem látott karakter a Dragon Ball-univerzumban. A lila hajú, dőskeblű „hölgyet” kifejezetten a videojáték kedvéért alkották, és ha hinni lehet a pletykáknak, akkor ő a főellenfél a verekedős programban. Az alábbi előzetes az ő képességeiből nyújt meglehetősen látványos ízelítőt.

A Dragon Ball FighterZ PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg, a fejlesztésért pedig az Arc System Works felelt. A játékban egy egészen új történetet is kapunk a sztori mód során, a hagyományos csetepaték során pedig olyan szereplőkkel vonulhatunk a csatatérre, mint Son Goku, Vegeta, Son Gohan, Krillin, Beerus, Cell, Trunks, Piccolo (avagy Ifjú Sátán), Majin Buu, Frieza és még sokan mások.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik