Tech

Őrületes összecsapások lesznek az új Dragon Ballban

Január 26-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra az Arc System Works fejlesztette Dragon Ball FighterZ, a legendás animációs sorozat alapján készült legújabb verekedős videojáték, amiben olyan népszerű karakterekkel vonulhatunk a csatatérre, mint Son Goku, Vegeta, Son Gohan, Krillin, Beerus, Cell, Trunks, Piccolo (avagy Ifjú Sátán), Majin Buu, Frieza és még sokan mások.

A játékból a hétvégén indult nyílt bétateszt, és sokakkal együtt a Gamespot videojátékos portál is nekiesett a programnak, ráadásul egy nagyszerű összeállítást is készítettek, hogy mi várja majd a felhasználókat a január végén érkező végleges verzióban. Az alábbi videóban azt láthatjuk, hogy a különböző szereplők milyen szuper támadásokkal tudják megtizedelni az ellenfelek életerő csíkját.

A Dragon Ball FighterZ hűen idézi meg a nálunk is népszerű anime képi világát, akár ketten ugyanazon a gép előtt ülve is gyepálhatjuk egymást, de ugyanerre lehetőség van online is (barátokkal vagy ismeretlenekkel), lesznek 3 vs 3 küzdelmek is, sőt a program még egy sztorialapú single player részt is magában foglal, méghozzá teljesen egyedi, eddig sosem látott történettel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik