Tech

Sötét kalandot ígér a legújabb Tomb Raider

Idén ősszel érkezik a 2013-ban újraindított (avagy szakszóval mondva rebootolt) Tomb Raider-játéksorozat harmadik része, ami a keresztségben a Shadow of the Tomb Raider címet kapta. Az új epizód a Maják birodalmába repíti a mindent túlélő hősnőt, akinek a jelek szerint élete eddigi legnagyobb kihívásával, konkrétan a világvégével és annak a megakadályozásával kell szembenéznie.

A még javában készülő játékhoz most új, és meglehetősen látványos előzetes érkezett, amiben a játékmenetből ugyan még semmit nem látható, viszont a trailer tanulsága szerint minden korábbinál komorabb és brutálisabb kalandot kapunk, ahol Lara Croft már egyáltalán nem fogja vissza magát.

A jelek szerint a játékmenet jelentősen nem változik: visszatér a speckó csákány, az íj, nyílvesszőkkel megyünk géppuskák ellen, és a nem maradhat el a rengeteg ugrándozás (és zuhanás) sem. A 2013-as Tomb Raider kifejezetten jó játék lett, a folytatás is tisztességes munka, így érdeklődve várjuk a világvégével fenyegető harmadik részt is, ami szeptember 14-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik