Tech

Panamában van a világ legfurább hotelszobája

Meglehetősen furcsa szolgáltatást avatott fel 2018. április 19-én a panamai Hilton Hotel: kialakítottak egy olyan lakosztályt az impozáns szállodában, amit kifejezetten videojátékosoknak szánnak. A 2425-ös szoba ugyan egészen remek kilátást biztosít a helyi tengerpartra, de az ide érkező vendéget ez valószínűleg aligha fogja érdekelni, hiszen a PC-s hardverek gyártásában érdekelt Alienware közreműködésével készült szoba arra lett kitalálva, hogy ki se mozduljanak belőle.

A lakosztályban helyet kapott egy 65 col képátlós 4K felbontásra képes OLED kijelzős tévé, egy Alienware PC Core i7-7800-as processzorral és GTX 1080i videokártyával, kiegészítve Xbox One Elite kontrollerekkel (ami sokak számára felér egy árulással), speciális gamer székekkel, illetve egy Oculus Rift virtuális valóság kiegészítővel. Emellé jár még egy szintén Alienware laptop, egy 13 colos ultraszéles monitorra kötve, így akár két vendég is tud egyszerre játszani, és aludniuk sem együtt kell, hiszen két ágy található a szobában – természetesen Alienware logós párnákkal díszítve.

Hogy ki utazna el azért Panamába, hogy aztán minden idejét videojátékokkal töltse egy hotelszobában, az persze erősen kérdéses (vagy csak mi nem vagyunk tisztában az igényekkel), de ha valakinek mégis felkeltette az érdeklődését a lehetőség, annak érdemes tudnia, hogy egyetlen éjszaka 350 dollár, ami nagyjából 90 000 forintnak felel meg. Ez amúgy még nem is olyan vészes összeg, főleg ha azt vesszük figyelembe, hogy más helyeken ennek a duplájáért csak egy 40 colos tévécskét kapunk a szoba mellé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik