Tech

Zuckerberg szenvedett és pislogott, az internet meg röhögött rajta

Mark Zuckerberg április tizedikén kedden, magyar idő szerint este ült le válaszolni a kereskedelmi és az igazságügyi bizottság kérdéseire az adatkezelési botránnyal kapcsoltban, amit bárki élőben követhetett a neten. A szerdai napon egy újabb meghallgatás lesz, már a képviselőházban.

Zuckerberg tisztogatott a magyar választások előtt
Órákon át faggatták a szenátorok a Facebook alapítóját.

A vezér vagy negyedórát késett az eseményről, nem csoda, hogy az érdeklődő netezők gyorsan elkezdtek mémeket gyártani és posztolni a felfedezett furcsa részletekről. Az első ilyen célpont Zuckerberg kipárnázott és magasított ülésű széke volt, de ez el is kellett neki, hiszen bő öt órán át kellett helytállnia (jobban mondva, ülnie), aztán páran észrevették, hogy van, aki egy cosplay-eseménynek nézi a meghallgatást és orosz trollnak öltözött.

https://twitter.com/Thesis_94/status/983854307513651200

A mémgyár azután sem csillapodott, hogy megérkezett Zuckerberg, aki az első fél órában láthatóan rendkívül megszeppenten pislogott, vagy nézett zavartan. Mivel a vezért órákon át kellett nézni, sokaknak szemet szúrt frizurája is, elkezdtek születni az ötletek, ki vághatja a haját.

Számos valóban nagyon fontos kérdés mellett felmerültek olyanok is, amik némileg arról árulkodtak, hogy az idősebb szenátorok közül néhányan maguk sem tudják használni a Facebookot, vagy nem értik.  Bill Nelson szenátor azt kérdezte, lenne-e rá mód, hogy a Facebook ne dobálja fel neki folyton a kedvenc csokoládéjának hirdetését. Egyértelműen ő lett a kedvenc.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik