Tech

A kínaiak most tényleg olyan mobilt álmodtak, amilyen még nem volt

A ZTE új koncepciótelefonja megálmodásakor valószínűleg úgy gondolta, hogy a kettő mindig jobb, mint az egy. Az Iceberg nevű mobilra két olyan kijelző-betüremkedés is kerülne, amit először az iPhone X-en láthattunk: egy a készülék tetejére és egy az aljára.

A WinFuture által megszerzett renderek szerint a többi részen széltől szélig nyúló kijelző tenné ki az előlapot. Az alsó „notchba” épülne az előlapi hangszóró, míg a felső lenne a kamerasziget.

Forrás: WinFuture

A ZTE nem érné be ennyi újdonsággal, a készülék sarkaiban emelt külső üvegperemek tennék különlegesebbé az összhatást. Valószínűleg innen is eredhet a név is, mivel úgy néz ki, mintha egy jégbe fagyott múzeumi tárgy lenne. A hátlapra két kamera és egy ujjlenyomat-olvasó kerülne, és kiszúrtak rajta egy olyan csatlakozót is, ami azt sejteti, hogy moduláris kiegészítőkkel bővíthető eszközről van szó.

Arra nincs semmi garancia, hogy valódi termék lesz belőle, vagy nem, hiszen egy koncepcióról van szó, de amennyiben komolyan terveznek vele, már jövőre láthatjuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik