Tech

Ingyen átélhetjük sokak gyerekkori álmát

A hétvégén bárki ingyen kipróbálhatja a Rare stúdió Sea of Thieves nevű játékának nyílt bétáját, amiben kalózok bőrébe bújhatunk. A kalózos multiplayer lövöldében barátainkkal együtt járhatjuk a tengereket, fosztogathatunk, gyűjtögethetünk és vívhatunk tengeri csatákat, miközben mesés kincsek után kutatunk.

Ez a verzió már nagyban hasonlít a végleges változatra, megmutatja magát benne egy kereskedő céh is, akiktől állatok begyűjtésével kapcsolatos küldetéseket kaphatunk, a zárt béta teszterei pedig korábban már kipróbálhatták azt a klánt is, akik kincskeresős feladatokkal látják el a játékost.

Nem csak rengeteg megoldandó küldetés, gyűjtögetni való érdekesség és kincs vár ránk, de csatákban is megmérettethetjük magunkat. Az utolsó bétakörben megmutatkozó Pirate Forts nevű eseményekben az lesz a feladatunk, hogy az erődöket elözönlő csontvázakat kiiktassuk és visszahódítsuk az épületeket, akár több legénységgel.

A játékot Windows 10-es PC-n és Xbox One-on érhetjük el, előbbi esetén a Windows Store-ban kell keresnünk. Vasárnap délelőtt, március 11-én ér véget az utolsó béta, de nem kell búslakodnunk, hiszen 20-án megjelenik a teljes értékű program is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik