Tech

Tizenkétezer forint helyett ingyen adnak két remek horrort

Örülhetnek a PC-s játékosok, hiszen a legnépszerűbb digitális játékáruház és szolgáltatás most teljesen ingyen kínál játékot, ráadásul olyanokat, amit máskor fejenként nagyjából 6000 forintért árulnak, szóval ha elég gyorsak vagyunk, 12 000 forintot spórolva juthatunk hozzá a két kiváló programhoz.

Az akció Amnesia: The Dark Descent és Amnesia: A Machine for Pigs címeket tartalmazza, és még nagyjából másfél napig lehet teljesen ingyen bezsákolni őket – A Machine for Pigs ráadásul magyar felirattal is rendelkezik. A játékokról azt érdemes tudni, hogy belső nézetből irányítjuk a főhősünket, harcra egyáltalán nincs lehetőség, inkább a bujkáláson, a menekülésen és a különböző feladványok megoldásán van a hangsúly, de vérfagyasztó környezetben, ahol szó szerint vadásznak ránk.

Ahhoz, hogy egy peták elköltése nélkül miénk lehessen a játék, csak egy Steam-fiók szükséges, majd a szolgáltatásba belépve rákeresni a két említett játékra, és az adatlapon rábökni a nagy zöld „Játék indítása” (Install Game) gombra, amivel a felhasználói fiókunkhoz csatolhatjuk a két horrort, és onnantól mindkét játék bármikor letölthetővé és játszhatóvá válik – az akció vége után is!

CSAK A JÁTÉK INDÍTÁSA GOMBRA KELL KATTINTANI ÉS MÁRIS MIÉNK A JÁTÉK – Forrás: 24.hu

Figyelem: mindkét játék adatlapján szerepel az eredeti 19,99 eurós ár, de ez ne zavarjon össze senkit, a második dobozban látható „Játék indítása” gombra kell koncentrálni mindkét játék esetében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik