Tech

Hétvégén még jobban fogja szidni az ügyfélszolgálatokat

A Telenor és a Telekom is rendszerfejlesztést végez a hétvége folyamán ügyfélkiszolgáló rendszerein, ezért egyes funkciók egyáltalán nem működnek majd, és telefonos ügyfélszolgálataikon is csak korlátozott ügyintézés lesz tapasztalható.

HA TELEKOMOS

A Telekom péntek este 22 órától (február 16.) várhatóan a hétfői nap végéig (február 19.) végzi el a szükséges munkálatokat, ezért a telefonos és online önkiszolgáló felületek, valamint a Telekom mobilalkalmazás nem lesznek elérhetők, továbbá a telefonos ügyfélszolgálaton és az üzletekben is csak korlátozottan tudják kiszolgálni az ügyfeleket.

A szolgáltató belföldi havidíjas mobilnet előfizetői ezért február 16-19 közt korlátlanul netezhetnek anélkül, hogy fogyna a díjcsomagjukban foglalt adatmennyiség. Az Európai Unióban tartózkodók pedig plusz egy gigabájt mobilnetet kapnak – ha elfogy az adatkeretük – mivel adatbővítőt nem tudnak majd vásárolni.

Átmenetileg nem lesz lehetőség:

  • szolgáltatások, készülékek, tartozékok vásárlására
  • szerződéskötésre, szolgáltatásokra és folyószámlára vonatkozó módosításokra
  • számlával és SIM-kártyával kapcsolatos ügyintézésre (kivéve a letiltást)

Bizonyos ügyfélszolgálati szolgáltatások, mint például a hibabejelentés és a mobilvásárlási szolgáltatások zavartalanul működnek majd.

Domino előfizetők részére egyenlegfeltöltésre csak a bankautomatáknál, a CIB és OTP bank telefonos ügyfélszolgálatán, benzinkutaknál, nagyobb újságárusoknál és a Szerencsejáték Zrt. értékesítő helyein lesz lehetőség.

Számlabefizetést banki átutalással és a postákon tudnak intézni az ügyfelek.

HA TELENOROS

A Telenornál szombat este tíztől (február 17.) kezdődnek, és vasárnap délig (február 18.) tartanak a munkálatok. A közlemény szerint ebben az időszakban zavartalanul lehet majd telefonálni, SMS-t küldeni, mobilinternetet használni, illetve működni fog a mobilparkolás, az autópálya matricavásárlás és a szerencsejáték megrendelés.

A szolgáltató ezért vasárnap 00:00-24:00 óra közt díjmentesen felhasználható belföldi internethasználatot ad, amit automatikusan aktivál minden ügyfelének.

Átmenetileg nem lesz lehetőség:

  • egyenlegfeltöltés és –lekérdezésre, feltöltőkártyás adategyeztetésre
  • adatjegy feltöltésre
  • telefonszámla befizetésre
  • új szerződéskötésre, készülékvásárlásra, szolgáltatás megrendelésre, online vásárlásra
  • SIM-kártya cserére és tarifacsomag váltásra
  • Expressz kártya regisztrációra

A szolgáltató kéri, hogy amennyiben a napokban szeretnénk feltölteni a feltöltőkártyánkat, azt tegyük meg szombat 22.00 óráig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik