Tech

Pattanásnyomkodó szivacs az új fidget spinner

Az utóbbi időben mintha mindenki elkezdte volna felfedezni, milyen élvezetes tevékenység serdülőkorunk rémálma, a pattanásnyomkodás. A nyomkodható pattanássüti és pattanásköröm után itt van a pattanásszivacs, amit már most úgy emlegetnek az interneten, mint a fidget spinner utódját.

Egy amerikai testvérpár ezt a trendet meglovagolva készítette el a Pop It Palt, ami valójában egy szivacsformájú szilikondarab, 15 kinyomható pattival, amikből nyomogatásra előbukkan a sárga genya.

A termék Facebook-oldalát egy éjszaka alatt 5600-an követték be, és az emberek kérésére készítettek belőle egy barna verziót is. A készítők szerint annyi rendelést kaptak, hogy nem győznek csomagolni és szállítani.

A fidget spinnerek után a Pop It Pal egy érdekes, undorító, új generációs megoldás a tétlen kezek lefoglalására.”

írja a FastCompany a nem mindennapi játékról. Az egyik ötletgazda, Billy Pierce weboldalon magyarázza termékük létjogosultságát, amit elsősorban stresszoldónak szánnak.

„Mindenkinek van egy olyan kedvelt, de undorító szokása, amiről nem szeret beszélni. Ez a mi szenvedélyünk… És úgy gondolom, hogy talán a tiétek is.”

Egy undi szivacs 19,99 dollárba (körülbelül ötezer forint) kerül, weboldalról rendelhető. Nem kell aggódni azért sem, hogy kifogy belőle az anyag, mert kb. 1500 forintért lehet rendelni utántöltésre egy flaskával.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik