Tech

Zuckerberg babérjaira törne a Trónok Harca színésznője

A Trónok Harca Arya Starkját alakító Maisie Williams szokatlan projekttel rukkolt elő: egy Daisie nevű közösségi appal, amin keresztül a kreatívok, művészek szakmai kapcsolatokat építhetnek, kollaborációra kereshetnek társakat, vagy csak tanácsokat kaphatnak a karrierjük egyengetésében más szakmabeliektől.

„Szeretném, hogy a Daisie megadja más kreatívoknak azokat a lehetőségeket, amikhez nekem volt szerencsém a karrierem kezdetén. A Daisie le fogja dönteni a szakadékot a fiatal kezdők és a kreatív munkák közt: új lehetőségeket kínál az egyéneknek a közös munkára, a tanulásra és az alkotásra.”

Forrás: Daisie

Williams mellett Dom Santry producer az app ötletgazdája, aki elmondta továbbá, hogy a közösségi média egy nagyon magányos tér is tud lenni, és hogy a Facebook és hasonló platformok azért nem előnyösek a művészek számára, mert elvesztik hangjukat a sok felesleges tartalom közt, ami nap mint nap zúdul a felhasználókra.

A Daisie egyelőre még fejlesztés alatt áll, és várhatóan augusztusban indul el, akkor tudhatunk meg többet arról, hogy mely országokban és milyen platformokon lesz használható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik