Tech

Mindenkit vár Hitler főhadiszállása, a Farkasverem

Tavaly novemberben jelent meg a Call of Duty aktuális része, a II. világháborúba visszatérő WWII, amiről a tesztünkben a következőket írtuk, hogy az egyjátékos rész élményben sokkal többet nyújt, mint a tavalyi, szedett-vedett Battlefield I, multiplayerben pedig csont nélkül hozza azt, amivel vígan elleszünk a jövőre menetrendszerűen érkező következő rész megjelenéséig.

Nem hiába vártunk a II. világháborús Call of Dutyra
Visszatértünk a múltba, és ha nem is tökéletes, azért az új rész nem okoz csalódást.

A játékot kiadó Activision persze gondoskodik arról, hogy az idén ősszel érkező új rész érkezéséig ne unjuk el magunkat, hiszen hamarosan érkezik a lövöldözős játékhoz az első DLC (pénzért letölthető fizetős tartalom), ami tovább bővíti a CoD: WWII többszereplős részét.

A The Resistance-ra keresztelt csomag – ahogy azt a neve is mutatja – az ellenállókat helyezi a középpontba, és többek között három vadonatúj térképpel bővíti ki az alapjátékot: Párizzsal, Prágával és a Farkasveremmel, Hitler lengyelországi főhadiszállásával. Ezeken a pályákon ellenállóként a nácik sorait tizedelhetjük, vagy a németek bőrébe bújva csaphatunk szét a főleg civilekből álló ellenfelek között.

A hagyományos pályák mellé bónuszként érkezik egy külön térkép (Operation Intercept) az összetettebb feladatokat tartalmazó War játékmódhoz, illetve kibővül a méltán népszerű Zombie mód is, méghozzá egy minden korábbinál félelmetesebb, ködös helyszínnel, a The Darkest Shore-ral.

A The Resistance január 30-án érkezik PS4-re, a PC-s és Xbox One-s játékosoknak viszont az Activision és a Sony PS-exkluzivitást biztosító megállapodása miatt várniuk kell. Hivatalos megjelenési dátum még nincs, de a két platformon valószínűleg március elején lesz elérhető az extra pályákat tartalmazó csomag.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik