Tech

Ingyen van a Carmageddon

A Carmageddon az egyike volt azoknak a videojátékoknak, amik komoly nyilvánosságot kaptak a médiában, hiszen a játék arra épült, hogy mindenféle gépekbe szállva a lehető legváltozatosabb módon kellett elcsapni az utcákon lófráló gyalogosokat, illetve a szintén randalírozó ellenfeleket.

A botrányos játék megért pár folytatást, és ha valakinek kimaradt volna a sorozat, most pótolhatja a Carmageddon TDR 2000 névre hallgató harmadik részt, ugyanis a Good Old Games áruházában ingyen hozzá lehet jutni a digitális verzióhoz – magyarul egyetlen fillér kicsengetése nélkül, legálisan letölthetjük.

A játék eredetileg 18 évvel ezelőtt jelent meg, szóval szépnek még a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető, ugyanakkor a GoG kínálatában található összes játék kompatibilis a modern operációs rendszerekkel, így a Carmageddon TDR 2000 is simán elfut akár a Windows 10-es PC-ken is.

A program bezsákolásához nem kell mást tenni, mint regisztrálni a GoG-ra, majd a főoldalon rákattintani a megfelelő bannerre, és a játékot rövid időn belül „jóváírják” számunkra, így az onnantól fogva bármikor letölthető és játszható a szolgáltatás keretprogramjának használatával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik