Tech

Hamarosan visszatér mindenki nagy kedvence

A Microsoft tavaly jelentette be az Age of Empires: Definitive Editiont, ami a legendás stratégiai játék új kiadása lesz, és bár akkor még 2017-es megjelenésről beszélt a cég, végül csak idén kaparinthatjuk meg.

Nem kell viszont sokáig várni, hiszen február 20-án már megvehetjük a régi kedvencet 20 dollárért (kb. 5000 forint) PC-re, amit a játékot fejlesztő Forgotten Empires közleménye szerint nagy odafigyeléssel csinosítgatnak, ezért a csúszás.

A csapatunk fontosnak tartotta, hogy olyan tisztelettel kezelje az Age of Empires franchise-t, amilyet megérdemel, így a szükséges időt fordítottuk az olyan funkciók fejlesztésére, mint a támadások mozdulatai és a fejlettebb minitérkép, ezen felül egy olyan fejlesztésfát is hozzáadtunk, amit reményeink szerint szeretni fognak a rajongók.”

A Definitive Edition az 1997-ben kiadott Age of Empires felújított változatát takarja, ami 4K-s felbontással, újrakevert hanggal és a modern időkhöz igazított játékmenettel várja a  játék szerelmeseit.

És ha ez nem lenne elég, akkor jó ha tudjátok, hogy mind a második, mind a harmadik rész megkapja a maga Definite Edition kiadását, de a Microsoft arról egyelőre még nem beszélt, hogy ezek a kiadások mikor kerülnek majd be a Windows Store-ba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik