Tech

Itt az év első ingyenjátéka!

A december kifejezetten jó hónap volt a videojátékok szerelmesei számára, hiszen a különböző kiadók és szolgáltatások lényegében hetente szórták az ingyen bezsákolható programokat, amik között akadtak olyan kiválóságok is, mint a Company of Heroes 2, vagy éppen az Assassin’s Creed IV: Black Flag.

A jelek szerint ajándék videojátékokban idén sem szenvedünk majd hiányt, hiszen már meg is érkezett az év első ajánlata, méghozzá a Humble Bundle jóvoltából, ahol most a The Red Solstice című taktikai program szerezhető be egyetlen fillér kicsengetése nélkül.

A műfaját tekintve csapatorientált taktikai akciójáték a jövőben játszódik, ahol katonaként kell megküzdenünk a Mars minden rettenetével. A The Red Solstice játszható akár egyedül is, de adott a kooperatív mód és a hét másik felhasználóval együtt zúzható multiplayer is. A véletlenszerűen generált pályákon az elsődleges cél a túlélés, de közben fejlődünk is, ami az idő előre haladtával egyre jobb és jobb fegyvereket jelent a hősünk számára.

Ahhoz, hogy egy peták elköltése nélkül miénk lehessen a játék, kell egy szintén ingyenes Humble Bundle regisztráció, illetve egy Steam-fiók, ugyanis a szolgáltatás az igénylési folyamat végén egy olyan kóddal ajándékozza meg a felhasználót, amit csak a Steam webáruházában lehet beváltani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik