Tech

Ingyen adják az egyik legjobb Assassin’s Creed-játékot

Nyakunkon az ünnepi szezon, és ennek apropóján akadnak játékkiadók, akik ingyen videojátékokkal kedveskednek a gamereknek. Közéjük tartozik a francia Ubisoft is: tegnap tették ingyenesen letölthetővé az elmúlt évek egyik legjobb stratégiai játékát, a World in Conflict-ot, ráadásul a Complete Edition-t, ami tartalmazza a szovjet kiegészítőt is.

A program december 4. és 11. között érhető el bárki számára, és ez még nem minden, hiszen december 12-től egészen december 18-ig az Assassin’s Creed-széria egyik legjobb epizódja, a 2013-as Black Flag lesz beszerezhető ilyen formában, azaz egyetlen forint kifizetése nélkül megtarthatjuk örökre.

Ha szeretnénk bezsákolni ezeket a PC-s játékokat, akkor nem kell mást tenni, mint letölteni a Ubisoft saját játékos keretprogramját, a Uplayt, készíteni egy regisztrációt, és a fenti időszakokban letölteni a jelzett játékokat. Amennyiben ezt megtesszük, a programok hozzáíródnak a Ubisoft profilunkhoz, és az ingyenes időszakot követően is bármikor elérhetők, letölthetők és játszhatók lesznek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik