Tech

Elkészült a világ legpuccosabb és legfeleslegesebb okosórája

Az okosórák már jó pár éve köztünk vannak, akadnak, akik abszolút jogosnak tartják az ilyen kütyük létezését, míg mások csak haszontalan divateszközként hivatkoznak rájuk, abban viszont jó eséllyel mindkét tábort egyetértene, hogy a Tag Heuer legújabb terméke a valaha készült

legfeleslegesebb és legértelmetlenebb eszköz ebben a műfajban.

A cég egyik legfrissebb terméke Tag Heuer Connected Full Diamond névre hallgat, és lényegében a tavaly megjelent Tag Heuer Connected Modular 45 új verziója, azzal a hiánypótló különbséggel, hogy erre a modellre felpakoltak 589 gyémántot. A lünettán 78 darab, a csatokon 16, a szíjon pedig a maradék 495 kapott helyet, a karátok száma összesen 23.35, ráadásul maga az óratok és a szíjak is 18 karátos fehéraranyból vannak, és mindezért potom 197 000 dollárt kérnek, azaz nagyjából 51 millió forintot.

Forrás: Tag Heuer

Persze ezért a pénzért nemcsak gyémántokat és nemesfémet kapunk, de az óra okos is: AMOLED-kijelző, wifi, Bluetooth, NFC, GPS és egy Intel Atom Z43XX processzor, amin egy Android Wear 2.0-s operációs rendszer fut. A hülyének is megéri, ráadásul, ha benevezünk egyre akkor máris fitymálóan tekinthetünk azokra, akiknek csak 17 000 dolláros arany Apple Watch-ra futotta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik