Tech

Hatalmas újítást vezetett be a Facebook

Régóta nem titok, hogy a legnagyobb közösségi oldal erősíteni akar videós fronton, a YouTube és a streamelős szolgáltatások babérjaira törve, hiszen korábban már beszámoltunk arról, hogy a cég komoly összegeket költ arra, hogy idővel csak a Facebookon elérhető sportközvetítéseket, beszélgetős show-műsorokat és exkluzív sorozatokat biztosítsanak a felhasználóknak.

Ehhez persze módosítani kell a videók megtekintésének lehetőségét is, és ennek az előszele érkezett meg a közösségi oldalra, hiszen élesedett a rendszer legújabb funkciója, aminek köszönhetően már hatalmas, teljes képernyős méretben élvezhetjük a különböző mozgóképes tartalmakat.

Forrás: 24.hu

Arra persze eddig is volt lehetőség, hogy teljes képernyőre tegyük a minket érdeklő különböző mozgóképeket, de most már szimplán a hírfolyamban megjelenő videókra kattintva teljes képernyős módot kapunk, és akkor is, ha egy linkről érkezünk az adott tartalomra. Mindez a szponzorált tartalomként megjelenő videókra nem vonatkozik.

És nem ez az egyetlen újítás: a hatalmas méretben megjelenő mozgóképek mellett a jobb oldalon feltűnt egy új sáv, amiben a közösségi oldal automatikusan újabb videókat ajánl a figyelmünkbe, természetesen attól a személytől, oldaltól vagy csoporttól, akinek a mozgóképére rákattintottunk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik