Tech

Fáj nézni, ahogy rommá törik a gyönyörű Csillagromboló

Az őrült videóiról híres David Windenstal nem először szerepel rovatunk hasábjain: legutóbb akkor írtunk róla, mikor egy rakétameghajtású szamurájkarddal tett tönkre egy békésen lebegő drónt. A svéd úriembernek – szerencsére – azóta sem nőtt be a feje lágya, és a frissen mozikba került új Star Wars-filmhez igazodva készítette el a legújabb vizuális agymenését.

Windenstal ezúttal is maradt a már jól bevált tematikánál, így a videójában ismét a rakétameghajtás és a rombolás kapták a főszerepet. Meg egy hatalmas LEGO Csillagromboló (LEGO 10221), a valaha megjelent legnagyobb Star Wars-készletek egyike, amit a videóban rakétahajtásúra módosítanak, majd 108 km/h sebességgel nekivezetik egy falnak, hogy aztán lassítva lehessünk tanúi a pusztulásának.

Az őrült svéd legfrissebb munkája mindössze hat és fél perc, és egy kicsit lassan indul be, de a végén megkapjuk a lényeget, és amellett, hogy csodálva bámuljuk az apró darabokra robbanó Csillagrombolót, valahol kicsit fájdalmas nézni, ahogy a gyönyörű és kifejezetten drága építmény az enyészeté lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik