Tech

Ingyen van a játék, amiben visszavághatunk Észak-Koreának

Az elmúlt napokban egyre másra bukkannak fel az interneten az ingyenes játékok, amivel a különböző cégek és kiadók igyekeznek kedveskedni a gamereknek így az ünnepek előtt. A The Bureau: XCOM Declassified-ról és a World in Conflict-ról ugyan már lecsúsztunk, de azt nem szabad elfelejteni, hogy december 12-től egy peták kifizetése nélkül lesz elérhető az Assassin’s Creed IV: Black Flag, illetve még fél napig bárki ingyen hozzájuthat a Homefront című FPS-hez.

Az eredetileg 2011-ben kiadott Homefront a nem túl távoli jövőbe kalauzolja a játékosokat, 2027-be, amikor az Amerikai Egyesült Államok gazdasága már teljesen összeomlott, ami elég bátorságot ad az észak-koreaiaknak ahhoz, hogy lerohanják az országot. Az invázió részben sikerrel jár, és játékosként az amerikai civil ellenállás színeiben kell szembeszállni az agresszorokkal.

Ahhoz, hogy egy fillér elköltése nélkül miénk lehessen a játék, kell egy szintén ingyenes Humble Bundle regisztráció, illetve egy Steam-fiók, ugyanis a szolgáltatás az igénylési folyamat végén egy olyan kóddal ajándékozza meg a felhasználót, amit csak a Steam webáruházában lehet beváltani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik