Tech

Zsebnyomtató a legújabb fotós őrület

A szuperkamerás okostelefonok korában már bárhol, bármikor elkaphatjuk és megörökíthetjük a tökéletes pillanatot, ami sokszor hónapokat vár arra, hogy újra rábukkanjunk a több száz másik fotó között - hacsak azonnal ki nem nyomtatod a kis helyet foglaló, bárhová elcipelhető zsebnyomtatóval.

Az ünnepek alatt rengeteg olyan fénykép készül, amit szeretnénk azonnal bekeretezni, kitenni az asztalra, falra, vagy csak becsúsztatni a pénztárcánkba, hogy a számunkra igazán fontos személyek, emlékek mindig velünk legyenek. A HP Sprocket hordozható fotónyomtató ezt teszi lehetővé a polaroid képek esetében is használt ZINK Zero Ink technológia segítségével.

Forrás: HP

A HP apró nyomtatója elfér a zsebben, nem nagyobb egy okostelefonnál, a súlya pedig csupán 172 gramm, így tényleg bárhova elvihető komolyabb kényelmetlenség nélkül. A zsebnyomtató további előnye, hogy kábelekkel vagy konnektor-kereséssel sem kell bajlódni.

Az apró kütyü Bluetooth-on keresztül szinte bármilyen mobillal használható és egyetlen töltéssel akár 30 kép nyomtatható vele.

És ez még nem minden, hiszen az Instagram-korszaknak megfelelően az eszközhöz tartozik egy applikáció, amivel a fotók még a nyomtatás előtt szerkeszthetők. Használhatók filterek, feliratok és címkék, és a képek kiegészíthetők keretekkel, hangulatjelekkel vagy matricákkal, így könnyedén személyre szabhatjuk a nagyvilágban lőtt fotókat.

A kütyü már Magyarországon is kapható, a Sprocket ajánlott fogyasztói ára 39 990 forint. A Media Marktokban minden adventi hétvégén bárki kipróbálhatja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik