Tech

Ma agybajt fog kapni a Facebooktól

Frissítünk!

Időközben a Facebook fejlesztői meg is oldották a lentebb tárgyalt problémát, így egy hibával kevesebb okoz ma agybajt a legnagyobb közösségi oldalon. Halleluja!

Korábban már írtunk egy összeállítást arról, hogy a legnagyobb közösségi oldalnak vannak olyan funkciói, amik képesek őrületbe kergetni az embert, de Mark Zuckerberg csapata ma reggelre virradóra megint hatalmasat alkotott, agybajt okozva szinte minden Messenger felhasználóknak.

Öt dolog, amitől agyvérzést kapunk a Facebookon
Garantáltan találsz köztük olyat, amitől a te is mindig téped a hajad.

Lényegében arról van szó, hogy amennyiben a drag and drop, vagy a CTRL + V billentyűkombináció segítségével linket illesztünk a Facebook főoldalán felugró chat ablakok bármelyikébe, akkor a rendszer eltünteti az összes aktív beszélgetésünket, amiket csak a frissítés lenyomása után kapunk vissza.

Ha tehát szeretnénk egy ismerősnek vagy kollégának átküldeni valami érdekeset, akkor a rendszer megbolondul és eltünteti a beszélgetést.

Mindez szerencsére csak akkor történik így, ha felugró chat ablakok használatával csevegünk. Amennyiben a Facebook főoldalán a bal menüből kiválasztjuk a Messenger alkalmazást, és azt megnyitva próbálunk linket küldeni bárkinek, akkor nem futhatunk ilyen hibába.

Forrás: 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik