Tech

Ingyen kipróbálható az új Wolfenstein

Volt idő, mikor szinte minden videojáték kapott demót, hogy közelebbről is megismerkedhessünk a programokkal, amiket súlyos ezrekért kínálnak a boltokban. Manapság viszont már egész más a helyzet, hiszen kész meglepetésnek számít, ha a nagyobb címek mellé kapunk kipróbálható verziót, sőt újabban az a trend, hogy a kiadók csak jóval a megjelenés után teszik elérhetővé a kedvcsinálót.

Ez történt az október 27-én megjelent Wolfenstein: The New Colossus esetében is, hiszen közel egy hónappal a premier után érkezett meg a demó, amiben a játék első pályája játszható végig. Az ingyenes próbaverzió elérhető minden platformra, így PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re is, és amennyiben elégedettek vagyunk a tapasztaltakkal, akkor a mentéseket továbbvihetjük a végleges verzióba is, így nem kell még egyszer végiglőni magunkat a bevezetőn.

A The New Colossus az 1981-ben indult Wolfenstein-játékszéria legújabb része, a 2015-ös The New Order közvetlen folytatása, műfaját tekintve klasszikus lövöldözős játék, egy alternatív univerzumban, ahol a nácik elfoglalták az Egyesült Államokat, a mi feladatunk pedig az, hogy kirobbantsuk a második függetlenségi háborút, természetesen a legendás William „B.J.” Blazkowiczot irányítva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik