Tech

Farokgyűrűvel mérhető a férfiak szexuális teljesítménye

A viselhető okoseszközök korát éljük: karkötők, órák és pántok figyelnek minket a nap minden pillanatában, és azon már meg sem lepődünk, hogy vannak gyártók, akik a szexuális segédeszközöket is „felokosítják”. Ezt tette egy brit óvszergyártó is, akik a napokban mutatták meg az első képeket az i.Con névre hallgató termékükről, amit okosóvszerként reklámoznak.

Az atomháború hangulata adja el a Samsung okoskarkötőjét
Meglepő, hogy mi a legmeggyőzőbb érv a kifejezetten jól sikerült kütyü mellett.

Ez mondjuk egy kicsit félrevezető, hiszen egy, a férfiak nemiszervére illeszthető farokgyűrűról van szó, ami önmagában nem funkcionál óvszerként, csak akkor, ha a felhúzása mellé hagyományos kondomot is használunk. Mielőtt bárki elkezdene gondolkodni azon, hogy a gyakorlatban a felhelyezés miképp is működhet, gyorsan ugorjunk egy nagyot, és térjünk rá a technikai oldalra.

Forrás: British Condoms

Az i.Con egyrészt vízálló, többször használható, USB-n keresztül tölthető, akár 6 órán át is használható és a gyártó szerint minden méretű nemi szervre kényelmesen felhelyezhető. Az aktus közben figyeli és rögzíti, hogy a viselő hány kalóriát égetett el, méri a lökési sebességet, a lökések számát és átlagát, az aktusok gyakoriságát és hosszát, a nemiszerv bőségét, a testhőmérsékletet, és a fejlesztők épp azon dolgoznak, hogy az eszköz felismerje a különböző pózokat is.

A kütyühöz természetesen egy okostelefonos applikáció is tartozik, ami Bluetooth-on keresztül kapja meg az adatokat, így nyomon követhetjük a teljesítményünket, amit megoszthatunk a barátainkkal (meglehetősen fura ötlet), illetve anonim módon össze is vethetünk a többi felhasználó „eredményeivel”.

A farokgyűrű jelenleg csak a British Condoms oldaláról rendelhető elő, méghozzá 60 fontért (ami a jelenlegi árfolyam mellett alig több mint 20000 forint), ugyanakkor arról egyelőre még nem ad semmilyen tájékoztatást a gyártó, hogy mikortól lesz elérhető a szexuális teljesítmény mérő okoseszköz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik