Tech

A Facebook először rendez Európában csúcstalálkozót

Birkás Péter
Birkás Péter

újságíró. 2017. 11. 22. 12:42

A Facebook első alkalommal rendezi meg Európában a Facebook Communities Summit csúcstalálkozóját, amin a közösségi oldalon működő csoportok, oldalak és események adminisztrátorai vehetnek részt a régióból egy kiválasztási folyamatot követően.
Korábban a témában:

Az emberek arra használják a Facebookot, hogy felfedezzenek közösségeket és csatlakozzanak hozzájuk. A közösségek kialakítását és erősítését szolgálják a facebookos csoportok is. Legyen szó akár egy közös településen élő horgászokról, újdonsült anyukákról, vagy valamilyen jótékonysági célra gyűjtőkről, az emberek előszeretettel használják ezeket a csoportokat az egymással való kapcsolattartásra.

Ezen csoportok közös jellemzője, hogy mindegyiknek van egy vagy több lelkes vezetője, adminisztrátora.

Számukra rendezi meg a Facebook első európai közösségi csúcstalálkozóját, a Facebook Communities Summitot, amelyen Facebook-közösségvezetők gyűlnek össze szerte Európából. A 2018. február 8-án és 9-én Londonban zajló rendezvény célja a Facebook-közösségek megismerése és a csoportadminisztrátorok, eseményszervezők és oldaladminisztrátorok munkájának elismerése, akik sokat tesznek Facebook-közösségük építéséért.

Europress / NurPhoto / Jaap Arriens

A rendezvényen részt vevő közösségvezetőknek lehetőségük lesz arra, hogy elbeszélgessenek a többi adminisztrátorral a közösségvezetőknek szervezett készségfejlesztő, eszközbemutató és tanácsadással egybekötött foglalkozásokon és panelbeszélgetéseken.

A magyar Facebook-adminisztrátorok ezen a linken tölthetik ki és adhatják le jelentkezési lapjaikat a Facebook Communities Summitra, méghozzá 2017. december 1-ig. A csúcstalálkozóval kapcsolatos részleteket a soron következő hónapok folyamán hozza nyilvánosságra a Facebook.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Passerbys cross a street in the city centre of Cottbus, Germany, 23 January 2018. Cottbus is becoming the scene of ugly attacks between Germans and foreigners. The rage is let out in the nice corners of Cottbus, not in the areas dominated by prefabricated buildings. Photo: Patrick Pleul/dpa-Zentralbild/ZB
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.