Élet-Stílus

Beszélnek és nemi szervük is van a szexrobotoknak

A legtöbbünk számára riasztó az elképzelés, miszerint hamarosan mechanikailag összetákolt masinákkal szexelhetünk, de a szexrobotok ideje bizony eljött és jövőre piacra is dobják a gépeket.

Az emberszerű nemi szervekkel megáldott robotok szerelmes szavakat tudnak majd intézni hozzánk, vibrálnak és mozognak az ágyban. A beágyazott szintetikus bőr elektronikus érzékelői lehetővé teszik, hogy örömmel reagáljanak a tulajdonos simogatására.

crystal_rd2_config1_6-1371781113

David Levy, a Love and Sex With Robots című könyv szerzője a Daily Mail megkeresésére elmondta, a robotok megjelenésükben és méretükben is tökéletes másaik lesznek az embereknek.

A gazdájuk szexuális vágyai szerint közösülnek majd

– fogalmazott.

A robotokat egy kalifornai cég, az Abyss Creations gyártja, áruk 15 ezer dollár, átszámítva körülbelül 4 millió forint, de kétségtelen, hogy más amerikai, japán és koreai vállalkozások is megpróbálják tartani a lépést velük.

Előrejelzések szerint 2050-re a szexrobotok használata teljesen általános lesz, sokan szerelembe is eshetnek az androidokkal. Az sem elképzelhetetlen, hogy ekkora sok országban legális lesz a házasság robotokkal.

(Metro)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik