Tech

A Dragon Ball-rajongók sírni fognak a gyönyörűségtől

A június elején tartott E3 óta tudjuk, hogy hamarosan új Dragon Ball-játékkal készül nekünk a Bandai Namco, és most itt egy újabb közel hét perces videó, ami megmutatja, hogy pontosan mire számíthatunk a 2018-ban érkező verekedős programtól.

Habár a Dragon Ball-mánia már nagyon régen lecsengett hazánkban, a franchise még mindig él és virul, és ahogy az lenni szokott, a híres karakterek megtalálták az útjukat a videojátékok világába is. Son Goku és barátai főszereplésével már rengeteg játék készült az elmúlt években, értelemszerűen a verekedős műfajon belül, 2018-ban pedig érkezik egy újabb versenyző, a Dragon Ball FighterZ.

A programot az Arc System Work fejleszti, a Bandai Namco fogja kiadni, és egyaránt várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is. A június eleji E3 játékexpó keretében ugyan már láthattuk mozgás közben a játékot, most viszont a GameSpot jóvoltából felbukkant egy újabb képanyag, amin közel hét percig gyönyörködhetünk az elképesztően látványos bunyókban.

A rajzfilmszerű grafika egy az egyben a klasszikus animációs sorozatot idézi, ismerős helyszínnel, a legnépszerűbb szereplőkkel, híres harci mozdulatokkal és hanghatásokkal, és az is jól látszik, hogy akár három karaktert váltogatva is harcolhatunk. Arról ugyan még nincs teljes lista, hogy kik fognak szerepelni a végleges programban, de az már biztos, hogy Son Goku, Son Gohan, Cell, Innocent Buu, Frieza és Vegeta ott lesznek a választható karakterek között.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik