Tech

Hétvégén mutatkozik be a magyar okosbicikli

A különleges, hazai fejlesztésű és összeszerelésű okoskerékpár első prototípusa a hétvégi Jövő Utcája rendezvényen mutatkozik be a nagyközönség előtt.

Április 22-én és 23-án az IBM Budapest Lab és a Prezi ingyenes kiállítást szervez Budapest belvárosában, a Madách Téren. A Jövő Utcája névre keresztelt rendezvényen bemutatkozó cégek és startupok testközelből kívánják szemléltetni, hogy a közeljövőben miként változtatja meg életünket a technológia, mik lehetnek a közeljövő áttörő innovációi.

A helyszínen kiállítóként jelen lesz a Telenor startup programjának egyik győztese, a projektjét Moow néven elindító Zoi is. A fiatal csapat találmánya egy különleges, saját fejlesztésű és összeszerelésű okosbicikli, ami a nagyközönség számára először a hétvégi rendezvényen lesz látható.

„Az a megtiszteltetés ért minket, hogy ezen a baromi menő eseményen mutathatjuk be publikusan a készülő okosbiciklink első prototípusát. Aki szívesen megnyomogatná, netán rátenné az ülepét, vagy csak megnézné, miféle jószág lesz ez, azt várjuk szeretettel szombaton és vasárnap” – adta hírül Facebook-oldalán Ienciu János, a Zoi alapítója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik