Tech

Ez lesz a következő szelfis őrület a neten

A múlt héten debütált Memoji alkalmazás a szelfiket keresztezi a hangulatjelekkel, és jobb, ha mindenki felkészül arra, hogy a közösségi médiát hamarosan elárasztják az ismerősök megbolondított arcképei.

Hatalmas divatja van manapság a különböző filterekkel megbolondított képeknek/videóknak, és a Snapchatet hihetetlenül népszerűvé tévő funkciót most egy izraeli startup, a Lightricks gondolta újra, méghozzá a Memoji névre keresztelt alkalmazással.

Az egyelőre csak iOS-re elérhető ingyenes app nem túl bonyolult, de amit vállal, azt alapvetően jól teljesíti: a korábban készített vagy a beépített kamera funkcióval lőtt szelfiket az általunk választott hangulatjelnek megfelelően módosítja.

Forrás: 24.hu

A Memoji viszont nem csak legörbíti a szánkat, felhúzza a szemöldökünket és felnagyítja a szemünket, de mindezt animálva teszi, a végeredményt pedig képként, gifként vagy videóként is lementhetjük a telefonunkra, hogy aztán elárasszuk velük az internetet.

Jelenleg huszonnégy népszerű emoji közül válogathatunk, a sírvaröhögős arctól az ördögfejecskén át egészen a szemeket dobbanó szívecskékre cserélő és a hányást imitáló megoldásokig.

Forrás: 24.hu

A képmanipuláció és az animálás ráadásul kifejezetten jól működik, a Memojival tényleg egészen vicces mozgó- és állóképek készíthetők, így szinte biztos, hogy hamarosan a Facebookot és az Instagramot is elárasztják a szelfik és hangulatjelek párosításából születő műremekek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik