Tech

El fogod sírni magad a Facebook 2016-ot summázó videójától

Nem volt túl vidám év az idei, de a mágikus szeretettel a Facebook szerint áthidalható minden gond és baj. Legalábbis ez látszik a közösségi oldal 2016-ot értékelő videóján.

Nem egy könnyű éven vagyunk túl. Sok minden olyan mélyen megváltozott, hogy még mindig csak kapkodjuk a fejünket és a levegőt. Feljavult a magyar válogatott és leromlott az Európai Unió helyzete, állami vezetők sorát húzták le a vécén, és miközben mindenki Pikachut vadászta a nagyvárosok sikátoraiban, az épeszű demokráciából egy pöttöm afrikai ország jobban példát mutatott, mint a világ nagyhatalma.

Ezt a káoszt próbálta egyberántani a Facebook egy kicsivel több mint két perces videóval, aminek a közhelyes végkicsengése az, hogy még több szeretet kéne.

Nézd meg, hogyan pörgött egy világ az olimpián, a brexiten, Donald Trump diadalmenetén, Muhammad Ali és Prince halálán, A Pokémon Gón, az izlandi focicsapat rajongóinak huhogásán, a menekültválságon vagy épp a feketék elleni amerikai erőszakon. Kemény év volt. Zsepivel elő.


Mellesleg ha te is szeretnél magadnak egy évértékelő videót összerittyenteni a Facebookon, íme egy kis segítség hozzá!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik