Tech

Ma este leáll a BKK Futár

Ha valaki este 7 után felnéz a tömegközlekedési információs táblákra, csak sötétséget láthat, ugyanez igaz az online és app változatra is. Szerencsére nem tart sokáig.

Facebook-oldalán rövid üzenetben tájékoztatta az utazókat a Budapesti Közlekedési Központ egy várható üzemszünetről. Eszerint a BKK Futár rendszerében karbantartást végeznek ma este 7 órától, ezért jó előre tájékozódjon mindenki a tömegközlekedési terveivel kapcsolatban.

A közlemény szerint a munkavégzés ideje alatt a közterületi kijelzőkön például nem látható majd az egyes járművek érkezési és indulási ideje, ezért valamilyen régimódi menetrendes megoldás marad a tájékozódásra. Mivel a karbantartás a teljes rendszert érinti, ezért azok se járnak jobban, akik a BKK webes menetrendjét, vagy a BKK Futár mobilalkalmazást szeretnék használni.

Szerencsére a kimaradás nem tart sokáig, szerda reggelre elvileg végeznek a munkálatokkal, és újra mindegyik felületen elérhető lesz minden aktuális információ. Persze egyes kommentelők máris rácsaptak a bejegyzésre, és arról panaszkodnak, hogy vannak információs táblák, amelyek már eddig is teljesen sötétek voltak, más szerint pedig az egyébként működő táblák amúgy sem a valós érkezési és indulási időket mutatták. Remélhetőleg pont ezeken javít majd a ma esti szervizelés.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik