Tech

25 ezer dollárt fizet a Pornhub, ha sikerül feltörnöd a rendszerüket

Pornóoldalt nézni és pénzt keresni. Furán hangzik, ugye? Márpedig ez a helyzet a Pornhubnál, akik felajánlottak 25 ezer dollárt annak a személynek, aki képes feltörni az oldalukat védő rendszert. A vállalat, ami rengetegszer úgy nyilvánul meg, mintha egy klasszikus amerikai startup lenne, ezúttal sem hazudtolta meg önmagát.

Akárcsak a nagy techcégek, ők is azt az utat választották, hogy maguk mellé állítják a rossz fiúkat, vagyis azokat akik képesek lehetnek feltörni az oldalukat. Ilyen “versenyeket” általában a Facebook, a Google, az Amazon vagy a Netflix szokott csinálni, egy pornóoldaltól meglehetősen szokatlan. A Pornhubtól elmondták, hogy azért tartják fontosnak, hogy rendesen megfizessék a hibákat találó szakembereket, mert így garantáltan növekszik majd az oldal biztonsága, ami az egyik alappillére a folyamatos magas színvonalú tartalomszolgáltatásnak.

Twitter: @DubzOfPinkHash

Akinek esetleg fura lenne, hogy egy pornóoldal miért törődik ennyire a magas színvonallal és a biztonsággal, annak eláruljuk, hogy a Pornhub naponta több mint 60 millió látogatóval rendelkezik, ezáltal hatalmas forgalmat bonyolít le, ami ilyen mennyiségű felhasználónál már biztonsági kockázattal is jár.

Akárhogy is, a pornónézés talán még soha nem volt ilyen kifizetődő.

A borítóképen Mia Khalifa látható, aki a Pornhub egyik legnépszerűbb pornósa.

Via

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik