Tech

Zuckerberg pulija láttán felrobbant a Facebook

A Facebook vezetője három új fotót postolt magyar pulijáról, a képek ráadásul kifejezetten viccesek lehetnek azoknak, akik még nem láttak ilyen kutyát.

A világ egyik leghíresebb kutyája manapság egy puli – ugye, dobog most bennünk az a nagy magyar szív? Mark Zuckerberg ugyanis szeret fotókat közzétenni Beast nevű házikedvencéről, és a nemrég ellőtt három friss kép megint felrobbantotta az internetet. Hétvégén már 400 ezer lájk fölött járt a puli újabb villanása.

A fotók főleg azért viccesek, mert a puli Magyarországon kívül azért nem számít egy elterjedt, vagy különösebben jól ismert fajtának, ezért akik először szembesülnek a se eleje, se vége szőrgombóccal, rácsodálkozhatnak rendesen.

Az első képen Beast összegömbölyödve fekszik, és az avatatlan tekintet számára olyan, mint egy felmosórongy, konkrétan nem igazán látszik, hol az eleje és hol a vége.

forrás: Facebook
forrás: Facebook

A második kép talán a legviccesebb, a fehér puli ugyanis egy hozzá kifejezetten hasonló fehér, bolyhos szőnyegen fetreng. Ha nem lenne az orra és a kilógó nyelve, az egész állat elveszne az “aljnövényzetben”.

forrás: Facebook
forrás: Facebook

A harmadik fotót a háttér teszi tökéletessé. Beast egy felmosóvödör mögött kotorászik épp, mögötte pedig a felmosó, vagy a seprű nyele támaszkodik a falhoz – aki nem ismeri a pulik mibenlétét, itt aztán tényleg azt hiheti, hogy Zuckerbergék egy extrém nagy felmosófejet vásároltak a még hatékonyabb takarításhoz.

forrás: Facebook
forrás: Facebook

A három képet tartalmazó post alatt azonnal hihetetlen mennyiségű komment gyűlt össze. A hozzászólók egy része arról írt, mennyire szeretne ilyen kutyát – lehet, hogy most jött el a pulitenyésztők ideje a nemzetközi porondon?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik