Tech

Még el sem készült, máris lövik az Apple “ufóját”

Eddig még nem látott képeket mutattak be az Apple készülő új központjának gyöngyszeméről.

A Mashable segítségével betekinthetünk az épülő Apple-központ eddig titkosnak számító központi színházába, melyekben a legújabb fejlesztéseit fogja bemutatni a techóriás. Az épülő központról, melyben 13 ezer alkalmazottnak adnak majd otthont, már szivárogtak ki részletek – hívja fel a figyelmet a cikk. Az alábbi drónfelvételeken egy piramisszerű építmény és egy hatalmas kör alakú létesítmény is látszik.

Itt mutathatják be az iPhone 9-et

A színház, melynek központi termét a föld alá süllyesztették, ezer embert lesz képes befogadni. A most megjelent képeken az látszik, hogy az ufó jellegét hogyan kapja meg az épület, a sapkát több mint 21 méter hosszú és három méter széles üveglapokból rakták össze, melyek legyártásához külön gépeket kellett beszerezni.

A Gizmodó szerzőjét az impozáns számok ellenére sem vette le a lábáról a konstrukció. A szerző konzekvensen a repülő csészealj-ufó analógiánál marad. Kifejti, hogy lehet, hogy azt hiszik, hogy menő a 43 méter átmérő, de hol van ez A függetlenség napja című akciófilmben látott várospusztítóktól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik