Tech

Brutális tablettel sokkol a Panasonic

A Panasonic egy egészen elképesztő méretű új tablettel kíván megjelenni a piacon.

Miközben a jelenleg forgalomban lévő tábla masinák túlnyomó többségének előlapját 7-10 colos érintőkijelzők uralják, addig a Panasonic legújabb, IFA 2013-on debütáló tabletében egy 20 colos képátlóval és Ultra HD, illetve egy kicsit még ennél is nagyobb felbontással rendelkező display kapott helyet.

Megjegyzendő, hogy a vállalat az év elején egyszer már bejelentett egy 20 colos 4K kijelzős tabletet, azonban míg abban egy IPS LCD, addig a most érkező új modellben már OLED panel található. Mivel a display 3840×2560 pixeles felbontással rendelkezik, a pixelsűrűség még a hatalmas képátló ellenére is eléri a 230 ppi-t.

A januárban debütált, 64 bites Windows 8 Pro operációs rendszerű készülék “agya” egy 1,8 GHz-es órajelen ketyegő Intel Core i5 3427U processzor, mely egy Nvidia GeForce GPU, 4 GB RAM, illetve egy 128 GB kapacitású SSD meghajtó társaságát élvezi. Említést érdemel továbbá az a/b/g/n szabványú Wi-Fi, a Bluetooth 4.0 kompatibilitás, a microSD bővítőslot, az 1,3 megapixeles webkamera, illetve a mintegy 2 órás használati idő.

A 2,4 kilogramm tömegű, cerkával is kezelhető új 20 colos Panasonic tablet várható árával kapcsolatban egyelőre még nincsenek információink.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik