Tech

Tablet gyerekeknek

Altalanos-iskola-ora-tablet(960x640)(1).jpg (iskola, diák, oktatás, számítógép, tablet, tanterem, tanóra, tanítás,)
Altalanos-iskola-ora-tablet(960x640)(1).jpg (iskola, diák, oktatás, számítógép, tablet, tanterem, tanóra, tanítás,)

A Samsung legújabb 7 colos tablete kifejezetten a legfiatalabb korosztály képviselőinek lett kitalálva.

A Samsung tavaly februárban jelentette be a P3100-as típusjelzésű Galaxy Tab 2 7.0-át, melynek idén tavasszal – könnyen kikövetkeztethető módon – Galaxy Tab 3 7.0 néven mutatkozott be az utódja. Pontosan ez a modell lett a kiindulási alapja annak a most felbukkant Samsung Galaxy Tab 3 Kids készüléknek, melyet a dél-koreai gyártó speciálisan a gyerekek számára fejlesztett ki.

A 188×111,1×9,9 milliméter méretű, illetve 302 gramm tömegű újdonság előlapját egy 7 colos képátlójú és 1024×600 pixeles (WSVGA) felbontású TFT érintőkijelző uralja, a megfelelő számítási teljesítményről pedig egy 1,2 GHz-es frekvenciájú duplamagos processzor gondoskodik. A RAM 1 GB kapacitású, a kiviteltől függően 8/16 GB-os flashmemória pedig microSD memóriakártyával bővíthető.

Az Android 4.1-es (Jelly Bean) szoftverrel debütáló tablet kapcsán említést érdemel még a 3,2 és 1,3 megapixeles kamera, a dual-band Wi-Fi, a Bluetooth 3.0, illetve a 4000 mAh kapacitású akkumulátor. A boltok polcain várhatóan szeptemberben debütáló, spéci ellenálló tokot kapott Samsung Galaxy Tab 3 Kids vidám színváltozatokban támad, felhasználói felülete nagyon le lesz egyszerűsítve, és rengeteg, kifejezetten gyerekeknek szánt játékot, multimédiás tartalmat, valamint oktatóanyagot fog tartalmazni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik