Tech

Ő a Facebook legidősebb felhasználója

A-Facebook-legidosebb-felhasznaloja(960x640).jpg (florence detlor, mark zuckerberg, sharyl sandberg, )
A-Facebook-legidosebb-felhasznaloja(960x640).jpg (florence detlor, mark zuckerberg, sharyl sandberg, )

A 101 éves Florence Detlor épp három éve tagja a közösségi oldalnak és valószínűleg csak nevet azokon, akik szerint a húszéveseké a világ.

A Facebook immáron 955 millió aktív felhasználóval büszkélkedhet, s miután a fiatalabb generációnak gyakorlatilag már minden tagja regisztrált, az utóbbi két évben a legdinamikusabban bővülő korcsoport az 55 éven felüliek tábora – vagyis a szülők után a nagymamák és nagypapák is felfedezik maguknak a közösségi oldalt.

A Facebook szerint közülük is a legidősebb a 101 éves Florence Detlor – egyúttal valószínűleg ő a legidősebb, aki valaha meglátogatta az oldal központját, ahol az exkluzív túra során találkozhatott Sharyl Sandberg üzemeltetési igazgatóval és azzal a Mark Zuckerberggel, aki a dédunokája is lehetne.

Florence – adatlapja szerint – 1932-ben szerzett diplomát a Los Angeles-i Occidental Collage-on, imád olvasni és érdekes módon a kaliforniai Menlo Park lakosa. Ez azért érdekes, mert a Facebook is nemrég ide helyezte át székhelyét.

A Sharyl Sandberg oldalán megjelent fénykép már hatezernél is több lájkot szedett össze, a kommentelő felhasználók pedig Florence címére hajtanak, és a nálánál is idősebb felmenőik regisztrálásával “fenyegetőznek”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik