Tech

A konkurenciának dolgozik Mr. Facebook húga

google (google, )
google (google, )

Alapító ide vagy oda, a Zuckerberg családból már többen erősítik a Google táborát, mint a Facebookét.

Nem arról van szó, hogy a Facebook-alapító Mark Zuckerberg elviselhetetlen lenne – bár ki tudja, még ez is előfordulhat -, csupán úgy alakult, hogy Arielle Zuckerberg, Mark legkisebb húga a Wildfire Interactive nevű marketing cégnél termékmenedzser. Erről a cégről pedig kedden jelentették be, hogy a Google bevásárlási listáján szerepelt, vagyis a vállalattal együtt Arielle is az internetes óriáshoz került.

Mark nővére Randi hat éven keresztül a Facebook marketingigazgatója volt, míg majdnem napra pontosan egy évvel ezelőtt úgy döntött, hogy inkább saját ötleteinek és nem öccse oldalának szenteli életét. Az idei történéseket a Twitteren annyival kommentálta: “Immáron hivatalosan is több Zuckerberg családtag dolgozik a Google-nál, mint a Facebooknál! #kínos ;)

Mark Zuckerbergnek még van egy idősebb húga, az 1987-ben született Donna. S bár róla nem tudjuk, hogy melyik cégnél dolgozna inkább, annyival mégis megbonyolítja a történetet, hogy a Zuckerberg testvérek apja inkább Donna férjét hívja fel, ha számítógépes problémái akadnak, nem Markot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik