Tech

Új Star Wars felnőtteknek

star-wars (star wars)
star-wars (star wars)
A LucasArts legújabb játékában felhagy a gyerekmesékkel, ráadásul ezúttal a Jedi lovagok is kikerülnek a történet középpontjából.

A héten zajló E3 játékkiállításon számos új játékot mutattak be a kiadók, de közülük kevés okozott akkora megdöbbenést, mint a frissen bejelentett Star Wars 1313.

A Los Angelesben megmutatott játékrészletek alapján olyan grafikai megvalósításra lehet számítani, amilyenre még nem volt példa a Star Wars-játékok történetében – ráadásul a legfrissebb információk szerint a videóban látott minőséget a jelenlegi generációs konzolokon lehet majd megtapasztalni.

A játék főhőse egy fejvadász, aki Coruscant több ezer emeletnyi mélységű világában, a bűnözők által benépesített alsó szinteken (konkrétan a 1313-as szinten) próbál meg érvényesülni, illetve életben maradni. A főszereplőnek nincsenek emberfeletti képességei, ahogy fénykardra sem számíthat – leginkább a fegyvereire, illetve a különféle trükkökre képes kütyükre támaszkodhat küldetései során.

Az előző Star Wars-játékokhoz képest jóval sötétebb történetre, és több véres akcióra lehet számítani. A megjelenési dátum egyelőre ismeretlen, ahogy a pontos célplatformok listája is, de az elhintett információk alapján a PC mellett PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokon érkezhet a játék.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik