Tech

Az elmúlt évek legmegdöbbentőbb játékújdonsága

játék (számítógépes játék, )
játék (számítógépes játék, )

A Watch Dogs részben a megvalósítás, részben pedig a kiváló alapötlet miatt számíthat hatalmas sikerre.

Mi lenne, ha valaki minden létező hálózatba be tudna lépni, és az azokhoz kapcsolódó összes eszközt az uralma alá tudná vonni, legyen szó telefonról, számítógépről, vagy akár közlekedési lámpáról?

A Watch Dogs című játék főhőse képes minderre, így nemcsak a már unalomig ismert eszközöket használhatja fel a túlélés és céljai elérése érdekében, hanem a játék történetének helyszínéül szolgáló város szinte minden szegletét fegyverként vagy pajzsként alkalmazhatja.

A Ubisoft fejlesztése tele van újszerű ötletekkel, de emellett megidézi az Assassin’s Creed, a Hitman és a Deux Ex sorozat legjobb pillanatait, illetve valószínű, hogy A célszemély című új tévésorozat is megihlette az alkotókat.

A Los Angelesben zajló Electronic Entertainment Expo, közismertebb nevén E3 keretein belül megrendezett Ubisoft konferencián bemutatott részletben a főhős számtalan említett lehetőséget kihasznál – egyebek mellett blokkolja a telefonokat, majd egy kereszteződés lámpáit átváltva csalja csapdába a férfit, akit a küldetés során meg kellett találnia.

A hagyományos fegyvereknek kevesebb szerep jut. A lopakodás, a taktika, és az újszerű lehetőségek kiaknázása sokkal fontosabb lesz a várhatóan 2013-ban PC, PS3 és Xbox 360 platformokon megjelenő játékban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik