Tech

Belehalt az ördögi játékba

laptop (laptop, )
laptop (laptop, )

Főbérlője talált rá a háromnapos játékmaratonban elhunyt férfi holttestére.

Másfél hete jelent meg a Diablo 3, az év egyik legjobban várt számítógépes játéka, amely megdöntötte minden korábbi PC-játék eladási rekordját. A legalább 6,5 millió játékos között voltak olyanok, akik azért versenyeztek, hogy elsőként vigyék végig a játékot, és voltak olyanok is, akik épp ellenkezőleg, el szerették volna nyújtani az élményt.

Ez utóbbi csoportba tartozott Russel Shirley is. Az állítólag túlsúlyos férfi 72 órás Diablo-maratont szeretett volna tartani, azonban a játék közben szívrohamot szenvedett. Két ismerőse egy amúgy teljesen normális 32 évesként jellemezte, elmondásuk szerint egy jótékony, páratlan barátot veszítettek el. A halálos szívrohamot valószínűleg a férfi korábban is fennálló légzészavara okozta.

Legyen szó munkáról vagy játékról, ha nagyon sok időt töltünk a számítógép előtt, ne felejtsünk el néha felállni és nyújtózkodni – amennyiben lehetőségünk van rá, valamilyen sporttal kompenzálni a hosszan tartó ülést. A hétvégi időjárás például a szabadtéri programoknak is kedvez.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik