Tech

Itt az első magyar facebookos hírolvasó!

Magyarországon elsőként fejlesztett facebookos hírolvasó alkalmazást a Hír24. A program segítségével a közösségi oldalon belül olvashatjuk a legfontosabb információkat, továbbá barátainkkal is azonnal megoszthatjuk azokat.

A külföldön már rendkívül népszerű alkalmazástípus lényege, hogy a Hír24 cikkei közvetlenül a Facebook felületén jelennek meg a felhasználó számára. Belépve válogathatunk a minket érdeklő témák alapján személyre szabható hírcsatornák kínálatából, de megnyithatjuk ismerőseink kedvenc anyagait is. Az általános hírek mellett sportról, filmekről és kedvenc tévéműsorainkról is olvashatunk.

Az alkalmazás rangsorolja a legnépszerűbb cikkeket, emellett láthatjuk, hogy ismerőseink mit olvastak. Közben mindig más és más rovat vezető hírei kerülnek a címoldalra, így minden belépéskor újdonságokkal találkozhat az olvasó.

A Hír24 nem titkolt célja, hogy az információszerzést még inkább közösségi élménnyé tegye. Az oldal anyagai ezáltal gyorsabban elérhetővé válnak – akár okostelefonról vagy más hordozható eszközről is –, és a kommentelésre is több lehetőség nyílik.

Az applikációnak köszönhetően remélhetőleg olyanok is megismerik a Hír24-et, akik eddig nem voltak rendszeres látogatói az oldalnak, de ismerőseik megosztásai felkeltik az érdeklődésüket. Emellett az új fejlesztés eredményeit a meglévő törzsközönség is várhatóan élvezni fogja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik