Tech

Egy szupernagyi az internet új sztárja

Világhírű celebek is követik a 18 évesként viselkedő 81 esztendős nagymama bejegyzéseit.

Josie Dimples első ránézésre egy teljesen átlagos New York-i nyugdíjas: szeret sütni-főzni, imádja a családját és szívesen szórakozik kirakós játékokkal. Persze az “első ránézés” addig tart, amíg a szupernagyi internet közelébe nem kerül, akkor ugyanis átalakul, és J DIMPS néven sztárolja magát az internet minden sarkában.

Hogy mi indítja el az embert az internetes ismertség felé vezető rögös úton? Nos, a Mashable-nek adott interjú szerint meghatározó tényezőnek tűnik az unalom. “Kezdtem már nagyon unatkozni, szóval átjött [az unokám] és megpróbáltuk kitalálni, hogy mi tudna lefoglalni.

Az online ténykedést pedig úgy tűnik, nem csupán @J_DIMPS élvezi – nyolcvanadik születésnapján a 80 ezer Twitter-követő volt a cél:

Ennek immáron másfél éve, s bár a rajongók száma a mikroblogoldalon még nem haladta meg a 65 ezret, köztük olyan világsztárokat is megtalálunk, mint a közel 18 millió Twitter-követőt magáénak tudó Rihanna. A nagyi egyébként külön listát vezet azokról a kisebb-nagyobb hírességekről, akikkel már volt szerencséje valamilyen formában kommunikálni – őket az örökbefogadott unokáinak hívja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik